v2.5.2
Giriş yap

Soru sormaya çekiniyorum

metehan
332 defa görüntülendi ve 1 kişi tarafından değerlendirildi

Selamlar, yazılımla alakalı bir konu hakkında bilen birisine soru soracağımda çekiniyorum. Bunun sebebi de soracağım sorunun cevabı kesinlikle internetin bir yerlerinde var olduğunu bilmem.

Bulduğum çözümün belki daha iyi bir yöntemi vardır diye bilene sormak istiyorum fakat bunu da sormazsın bee yuh der diye sormaya çekiniyorum :))

Acaba gereksiz bir tribe mi girdim? Tecrübeli arkadaşlarım size birisi soru sorduğunda benim düşündüğüm gibi düşünüyor musunuz?

Cevap yaz
Cevaplar (5)
emmir2
334 gün önce

ortak sana tek tavsiyem s*ktir et nası biliyorsan öyle ilerle profilimi incele istersen

ibrmtksl
335 gün önce

Saçma soru yoktur Metehan. İnsan insana muhtaçtır, mükemmel değiliz. Dilediğin soruyu sorabilirsin bu platform ve burada ki yardım sever kullanıcılar bu yüzden buradalar. Sorunu sormadan önce saçma mı diye düşünmek yerine acaba sorum da bir yanlışlık var mı yani yersiz bir soru mu diye düşünebilirsin.

ebykdrms
337 gün önce

Böyle bir endişen varsa sorunu önce ChatGPT'ye sorabilirsin. Muhtemelen "bunu da sormazsın bee" dedirtecek bir soruya kolaylıkla cevap verebilir.
Soracağın konuda yabancı dillerde kaynaklar bulduysan bunların çevirisini ve açıklamasını yine ChatGPT'ye yaptırabilirsin.
Hata aldığın bir kod bloğunu kopyalayıp GPT'ye yapıştırabilir ve anlamadığını yeri sorabilirsin. Kod üzerinde uzun uzun tartışabilirsin.

quitaxd
337 gün önce
  • Bence gereksiz bir trip. Öyle denilse bile ben bulamadım diyeceksiniz olacak bitecek.
awokendev
338 gün önce

Ben bilen birisi bulmak için dört dönüyorum. Bilmeyen birisi sana sorsa cevaplamaktan çekinir miydin? Kaybedecek bir şeyin yok bence sorabildiğin an sormalısın.