v2.5.2
Giriş yap

React JS uygulaması web hosting'te nasıl çalıştırılır?

ayberk
313 defa görüntülendi

React JS uygulaması web hosting'te(Godaddy kullanıyorum) nasıl çalıştırılır?

Cevap yaz
Cevaplar (1)
sippi21
404 gün önce

Web barındırmada bir React JS uygulaması başlatmak için öncelikle aşağıdaki adımları tamamlamanız gerekir:
React uygulamanızı oluşturun: Başlamak için, uygulamanızın çalışması için gereken HTML, CSS ve JavaScript dosyalarını oluşturacak Webpack gibi bir derleme aracı kullanarak React uygulamanızı oluşturun.
Dosyalarınızı web barındırma hesabınıza yükleyin: React uygulamanızı oluşturmayı bitirdiğinizde, dosyalarınızı web barındırma hesabınıza yüklemeniz gerekir. Bunu bir FTP programı veya web barındırma şirketiniz tarafından sağlanan dosya yöneticisi ile gerçekleştirebilirsiniz.
Web sunucunuzu yapılandırın: Web sunucunuzu React uygulamanıza hizmet verecek şekilde yapılandırmanız gerekir. GoDaddy kullanıyorsanız, bunu uygulamanızın kök dizininde aşağıdaki kodla bir .htaccess dosyası oluşturarak yapabilirsiniz:

Options -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^ index.html [QSA,L]

Bu kod, sunucuya var olmayan tüm dosya istekleri için index.html dosyasını teslim etmesi talimatını verir.
Uygulamanızı test edin: Dosyalarınız yüklendikten ve web sunucunuz kurulduktan sonra, bir web tarayıcısında web sitenizin Adresini ziyaret ederek uygulamanızı test edebilirsiniz. Her şey yolundaysa, React uygulamanızın çalıştığını görebilmeniz gerekir.
Farklı web barındırma sağlayıcılarının bir React uygulamasını barındırmak için farklı gereksinimleri olabileceğini unutmamak çok önemlidir, bu nedenle ayrıntılar için sağlayıcınızın belgelerini kontrol edin veya destek ekibiyle iletişime geçin.