v2.5.2
Giriş yap

Netflix, Disney gibi paralı üyelik yapmak

emirhankayabas
375 defa görüntülendi

Herkese iyi günler. İlk defa birşey denemek istiyorum. Üye olduğu zaman disney, netflix gibi ücreti ödeyip ana sayfaya yönlendirmek istiyorum. Üye olduktan sonra ödeme ekranına ekranına gidecek orada ücreti ödedikten sonra üyeliği aktif edeceğim. Lakin kafama bir soru var. Bunu yaptığım zaman 1 tl gibi ücret koyacağım. Buna vergi falan çıkarıp 5 yıl sonra 10 bin tl gibi ceza çıkarmalarını istemiyorum. Bu para çekme işini de sadece ben yapacağım. Sadece localde olacak. Tek amacım öğrenmek. Bunu yapma şansım var mı acaba? Ayrıca Iyzico mu hangisi kullanmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Cevap yaz
Cevaplar (2)
kargasa1982
580 gün önce

finansal bir kaydın olmadan kredi kartı ile ödeme alamazsın doğrudan. iyzico, paytr filan hepsi vergi levhası ister. Test amaçlı kullanacağım diyorsan arkadaşın dediği gibi iyzico üzerinde test modülü var, direk test kartları ile kullanmaya başlayabilirsin

holdfast
581 gün önce

Merhaba Emir,

Iyzico'nun sadece geliştirme amaçlı bir versiyonu var. Bu geliştirme versiyonunda kredi kartı kullanmana dolasıyla para yatırmana veya yüklemene gerek yok.

https://dev.iyzipay.com/tr kısmından bakabilirsin.

İyi geliştirmeler. :)