v2.5.2
Giriş yap

En Hızlı Framework Hangisi?

smack
749 defa görüntülendi ve 5 kişi tarafından değerlendirildi

Aptalca bir populariteye sahip olan Laravel'in berbat bir framework olmasinin disinda en hizli cerceve olmadigini biliyoruz. O halde en hizli php web cercevesi hangisidir? Akliniza eski dostunuz Codeigniter mi geldi? Hayir tabiki de. Bu dogru cevap olamaz.

PHP FRAMEWORK

Iste yeni rastladigim;

Trongate PHP Framework

Resimde de goruldugu gibi ciddi bir hiz iddiasi var. Henuz denemesem de, iste bazi ozellikleri:

1. Otomatik Yükleyici
Komut satırı yok. Git yok. 'Besteci nokta phar' yok. Yaml yok. Paketçi yok. Trongate kendini kurar. Sadece ücretsiz Trongate masaüstü uygulamasını indirin ve tüm veritabanı odaklı uygulamaları saniyeler içinde kurun!

2. API Yöneticisi
Trongate'in sınıfının en iyisi API Yöneticisi, hızlı API geliştirme için yeni bir standart belirliyor. Mobil geliştiriciler ve JavaScript geliştiricileri - bir ziyafet içindesiniz!

3. Gelişmiş Dosya Yükleyiciler
Trongate, geliştiricilerin rekor sürede yüksek performanslı özellikler oluşturmasına izin vererek PHP için yeni bir standart belirliyor. Bu, sektördeki en hızlı dosya yükleyicilerinden bazılarını içerir.

4. Grafik Sorgu Oluşturucu
Trongate, ücretsiz bir grafik SQL sorgu oluşturucu ile birlikte gelen tek çerçevedir. Böylece, artık kolayca karmaşık tablo birleştirmeleri oluşturabilir ve kendinizi maliyetli db yönetim yazılımından kurtarabilirsiniz.

5. Kendisini Günceller
Yeni özellikler çıktığında, isteyip istemediğinizi soran bir uyarı alırsınız. İsterseniz, 'evet'i tıklayın. Sonra kendi kendini günceller. Sektörde bir ilk daha! Bu arada, Trongate aynı zamanda sonsuza kadar v1 olmayı hedefleyen ilk PHP çerçevesidir!

6. Özel Temalar
Kullanıcıları belirli bir tasarıma bağlayan bazı çerçevelerin aksine, Trongate, yönetici panelleriniz için potansiyel olarak sınırsız sayıda tasarım teması arasından seçim yapmanızı sağlar.

7. JavaScript Bileşenleri
Trongate ile güzel açılır takvimler, zaman seçiciler, tarih aralığı seçiciler oluşturabilir ve hatta saniyeler içinde dosya yükleyicilerini sürükleyip bırakabilirsiniz!

8. Özel CSS Kitaplığı
Çerçeveler üçüncü taraf kitaplıklarına BAĞLI OLMAMALIDIR. Bu yüzden Trongate'in kendi CSS kütüphanesi vardır. Sektörde bir ilk daha!

9. Modül Alma Sihirbazı
SQL verileri dahil tüm modülleri kolayca içe aktarın. Sonunda web geliştirmeyi sürükleyip bırakın.

10. Bir Uygulama Mağazası!
Trongate'in Modül Pazarı, PHP topluluğunun Composer/Packagist kombinasyonuna karşı ilk meşru meydan okumasıdır. Hoşçakal tavuk evi. Merhaba güneş!

11. Otomatik Kod Üreticisi

...

ve daha birçok şey.

ve iste sorunun yaniti:

Dunyanin en hizli php web cercevesi PHP yi ortaya cikaran adamin yani Rasmus Lerdorf Abimizin

Çerçevesiz PHP MVC çerçevesi

Temiz ve basit tasarım, Güvenli, Hızlı

  • HTML, HTML gibi görünmelidir
  • PHP kodunu görünümlerde son derece basit tutun: tüm ihtiyacınız olan işlev çağrıları, basit döngüler ve değişken ikameleri olmalıdır
  • Veri güvenlik duvarı olarak pecl/filter kullanarak giriş doğrulama
  • Mümkün olduğunda, kodun denetlenmesini kolaylaştırmak için katmanlardan ve diğer karmaşıklıklardan kaçının
  • include_once ve require_once öğelerinden kaçının
  • Nadiren değişen verileri önbelleğe almak için APC ve apc_store/apc_fetch kullanın
  • Bir şey gerçekten bir nesne olmadıkça prosedürel tarzda kalın
  • Her ne pahasına olursa olsun kilitlerden kaçının
  • Görüşlerinizin, denetleyici mantığının ve arka uç model mantığının net bir şekilde ayrılması PHP ile kolaydır.
  • Bu fikirleri kullanarak, çok daha büyük ve daha karmaşık bir dış çerçeveyi yeniden düzenlemeye çalışmak yerine, özellikle gereksinimlerinize yönelik temiz bir çerçeve oluşturabilmelisiniz.
  • Birçok çerçeve ilk bakışta çok çekici görünebilir, çünkü web uygulaması geliştirmeyi bazı kod üretimine ve genellikle otomatik şema algılamasına yol açan birkaç önemsiz adıma indiriyor gibi görünebilir, ancak aynı kısayollar, bunu başardıkları için sizin de darboğazlarınız olabilirler.
  • Esneklik ve performanstan ödün vererek basitlik veya ne vaat ederse etsin, hiçbir şey uygulamanızı sizin için oluşturmayacak.
  • Kendin inşa etmek zorunda kalacaksın.
  • Bazı yabancı çerçevelerdeki hataları düzeltmek ve ortamınız için geçerli olmayan her şeyi yeniden düzenlemekle başlamak yerine, zamanınızı doğrudan gereksinimlerinize uyan yalın ve yeniden kullanılabilir bir model oluşturmaya harcayın.
  • Sonunda, yerel küçük çerçevenizin size zaman kazandırdığını ve daha iyi bir ürünle sonuçlandığını göreceksiniz.

Ayrica bakiniz...

Dunya Uzerinde En Çok Tercih Edilen Web Programlama Dilleri:
PHP Popularity

Phalcon Framewok Hızı ile Dikkat Çekiyor:
PHALCON

Geliştirme araçlarının seçimi önemlidir, ancak en önemli şey koddur ve iyi bir geliştirici, işi halletmek için hemen hemen her dili veya çerçeveyi kullanabilir.

Cevap yaz
Cevaplar (0)
Henüz kimse cevap yazmadı. İlk cevap yazan sen ol!