v2.5.2
Giriş yap

Arkaplan İşlemi

frexx
360 defa görüntülendi

Merhaba arkadaşlar.
Bir tane web sitesi var ve ben onu kendi bilgisayarımda açmadan girmek istiyorum.
Yani ekran açılmadan php yada js ile giriş yaptırmak istiyorum kendi sunucumun ipsinden.
Otomatik olarak o sayfaya 5 dakikada bir girmesi iyi olur. Zamanı farketmez ama giriş nasıl yapılır o lazım. Kendi web siteme girmeden giriş yaptırmak istiyorum.
Örneğin bir projem var o kişi sitemden site ekleyecek benim sunucumda kaydedilecek site ve o siteye giriş olmasını istiyorum.

Cevap yaz
Cevaplar (3)
bayalesko
646 gün önce

Proxy arama programi bulun, hazir onlarca yazilim internette mevcut. Ardindan proxy listesi edinin, oda internette ucretsiz olarak mevcut.
Son olarak, proxyleri denemek icin hedef url kismina kendi sitenizi girin ve 0 efor ile istediginiz kadar trafigi sitenize gonderin.😎

frexx
646 gün önce

@script Mesala bir sayfa var tamam mı o sayfaya girince ip log tutuyor ve her 5 dakikada bir girince ikidebir ipmi log tutacak o sayfa. Mesala bir vds düşün o vdsde o sayfayı açmışım gibi düşün burda da aynısı olacak ben elimle girmeden otomatik girecek.

script
646 gün önce

Girişten kastınız nedir ? O sayfayı google gibi ziyaret mi edecek. Yoksa o sayfaya gidip birşeyler mi alacak. Nodejs üzerinde her 5 dakikada çalışacak bir kod yazabiliriz. Biraz daha detay gerekli aslında.