v2.5.2
Giriş yap

PDF'i HTML'e dökmek

tolunayemre
332 defa görüntülendi

Merhaba arkadaşlar. Bir proje yapıyorum. Elime PDF formatında bir fatura geldi. Bu PDF'i HTML olarak baştan yazmak gerek. Böyle convert'ırlar falan işimizi görmüyor, baştan tek tek yazacağım. Fakat şöyle bir problem var: PDF fatura ne ise bunun birebir, pixel pixel aynı olması gerek. Elimdeki PDF'i bir design gibi düşünüyorum ve kodlamaya çalışıyorum ama çok yetersiz kalıyor. Elimizdeki PDF'i birebir bir şekilde HTML'e nasıl dökebilirim?
Dahada açıklayıcı olması için CSS'de neler yapmam gerek? Böyle width height yazmalı mıyım? Absolut bir yapı mı kullanmalıyım yoksa biraz daha eski stil olan float mı kullanmalıyım?

Cevap yaz
Cevaplar (3)
munzevi
640 gün önce

anladım. o zaman word de çalış aynı tasarımı yakalayana kadar. hem pdf hem html olarak farklı kaydetme seçeneğini var word'un. hiç css'e bulaşma.

tolunayemre
640 gün önce

Selamlar, tamamiyle baka baka yapacağım. Önümde bir PDF duracak ben pure html ve css ile onu html'e dökeceğim. Bi seferlik bir şey olacak.

munzevi
640 gün önce

https://github.com/coolwanglu/pdf2htmlEX github da şöyle bir repo mevcut.
bu bir seferlik bir şey mi, yoksa sürekli olarak farklı pdf dosyalarını aynı formatta html'e dökmeyi mi amaçlıyorsun? html'e tasarım işini pdf'den aldığın verileri javascript ile işleyerek mi yapacaksın, yoksa baka baka css ve html'i kendin mi kodlayacaksın? biraz detaylandır lütfen.