v2.5.2
Giriş yap

Javascript mongoose

thrasher
342 defa görüntülendi ve 1 kişi tarafından değerlendirildi
message.channel.send(new MessageEmbed().setColor("RANDOM").setDescription(`${Member.toString()} kişisinin ismi başarıyla "${NewName ? ` \`${NewName}\``: ""} " olarak değiştirildi, bu üyenin daha önceki isimleri aşağıda verilmiştir.
\nKişinin toplamda **${registerData ? registerData.userNames.length : "" }** isim kayıtı bulundu \n\n${registerData.userNames.map(x => `\`• ${x.nick}\` (${x.type.replace(`Erkek`, `<@&${Register.ManRoles[0]}>`).replace(`Kız`, `<@&${Register.WomanRoles[0]}>`)})`).reverse().slice(0, 3).join("\n ")} \n\nKişinin önceki isimlerine \`.isimler @thrasher/ID\` komutuyla bakarak kayıt işlemini\n gerçekleştirmeniz önerilir.`))

Böyle bir kodum var ama registerData'nın içinden "userNames" çekmem gerekiyor fakat TypeError: Cannot read properties of null (reading 'userNames') böyle bir hata alıyorum, daha önce database'in içine veri yazılmadığı için "null" olarak döndürüyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

Cevap yaz
Cevaplar (1)
admin
898 gün önce
(!!registerData.userNames? "UserNames is true or not undefined or not null or not empty array":"Username is null or false or undefined or empty array or empty string...")