v2.5.2
Giriş yap

Kazanç nasıl sağlarım?...

hakankorkz
599 defa görüntülendi

Merhaba arkadaşlar bir web sitem var kendi kodladığım bu site üzerinden blog makale tarzı Yazılar paylaşarak nasıl Google reklam vesaire alarak gelir sağlayabilirim öyle büyük gelir Kazancı hedefim yok sadece nasıl bu işlerin yapıldığını öğrenmeyi amaçlıyorum Bu zamana kadar hep kodladım hep birşeyler geliştirmeye çalıştım ama bu konuda bilgi eksikliğim fazlası ile var Nasıl Bu konuda da bilgi sahibi olabilirim kendimi geliştirebilirim hani dediğim gibi hedefim maddi açıdan kazanç sağlamak değil manevi açıdan bilgi sağlamak maddiyat Kazancı değil bilgi Kazancı benim için en değerli olan kazanç Şahsen ben böyle düşünüyorum Böyle bakarım yaptığım işlerde önceliğim bu işin bana bilgi birikim olarak kazancı var mı? Neyse dediğim gibi konuyu da fazla uzatmayalım şu anki sitemde nasıl kazanç sağlayabilirim Google reklamı alabilirim ya da farklı reklam servisi gibi reklamları alabilirim mesela https://www.ihs.com.tr/seo/seo-analiz/hakankorkmaz.site Bu linkte sitemin Seo analiz puanı var Puanım 76 gördüğünüz gibi link Eğer giriş yaparsanız Siteme Google analistik eklediğimi düşünüyorum ama buradaki linkten baktığımda sitene Bir analiz kurmalısın diye uyarı veriyor Fakat Kurulu Siz de bir kontrol eder misiniz acaba yanlış mı kurdum Hayırdır kısmında Google Analitik kodu var Artı Bir de Yandex metrica var bir de son olarak aşağıda email saf bir şekilde bulundu diye bir uyarı var ama ben e-posta mı? “ < a href=”mailto:[email protected]”> [email protected] </ a> “ Şeklinde ekledim Bunu farklı bir ekleme yöntemi mi var acaba neden böyle bir hata alırım sizce umarım sorum anlaşılır olmuştur arkadaşlar Gerçekten dediğim gibi hedefim maddi bir kazanç değil manevi bir kazanç bir bilgi kazanca bilgi varsa her daim kazanç vardır şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim...

Cevap yaz
Cevaplar (2)
frexx
342 gün önce

Merhaba, gooogle reklamlarını sitene vermen için gooogle ads den giriş yapıp kayıt oluşturman gerek. Bunun için googleden dahada fazla bilgiye ulaşabilirsin. Youtubeden de bilgi alabilirsin. Google adsye siteni kayıt ettikten sonra google ads tarafından sana sitene eklemen için bir token olarak google koedu verilebilir. Bunu sitende yazılım alanında kod bölümüne eklemen gerek. Tüm sayfalara teker teker eklemen gerek mi bilmiyorum ama araştırırsan çözüme kavuşabilirsin. Youtubeye yazabilirsin, örnek; google ads siteme reklam ekleme.

house2k
956 gün önce

Sitende yazıcağın yazıları ilgi çekici doğru ve akıcı şekilde yazarsan yavaş yavaş bir kitle kazanabilirsin siteye kullanıcı çekmek için konu başlıklarını dikkat çekici yapmalısın yazdığın konuları uzun tutmalı ve anahtar kelimeler ilav etmelisin Google ads de reklam vermek için sitenin belli şartları bulundurması gerekiyor buradan koşulları okuyabilirsin.