v2.5.2
Giriş yap

phpstrom güncelleme sonrası olmayan hataları var sayıyor

hakankorkz
587 defa görüntülendi ve 1 kişi tarafından değerlendirildi

Merhaba başlıkta da belirtiğim gibi phpstrom güncelledikten sonra tuhaflaştı olmayan yazım hatalarını var sayıyor bu da benim aklımı karıştırıyor malesf ki umarım sorunu düzgün açıklaya bilirim aşağda ki resimler de de gördüğünüz gibi değişkenler de uyarı veriyor ifler de uyarı veriyor artık hemen hemen Her şey de var bu uyarılar artık php 7.4 sürümün de yapıyorum kodlama sunucu da çalışıyorum umarım alta ki resimler açıklayıcı olur..

Cevap yaz
Cevaplar (8)
hakankorkz
996 gün önce

malesef ingilizcem yetersiz kalır sormaya..

sefa
996 gün önce

Bence bu sorunu twitter'da PHPStorm'u etiketleyerek sor. Ordan kısa sürede cevaplıyorlar. (İngilizce)

hakankorkz
996 gün önce

Allah allah şuan da bu sorun tek bende mi? var resmen ya..

abdullahx
997 gün önce

2021.3 sürümüne nasıl güncellediniz ki. Bende son sürüm olarak 2021.2 gözüküyor. Bahsettiğiniz gibi bir sorun da oluşmadı. Farklı bir uyarı geldi yalnızca

hakankorkz
998 gün önce

evet onu yaptım phpstrom 2021.2 den 2021.3 güncellemiştim hatta tekrar 2021.2 geri döndüm ama çözüm olmadı..

okumusmr
998 gün önce

Merhaba, ben de güncellemeyi yaptım ancak sizinki gibi bir sorunla karşılaşmadım. Config ayarlarında sorun olmuş olabilir. Tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi ?

hakankorkz
998 gün önce

eyvallah dostum umarım böyle bir hata ile karşılaşmazsınız fakat karşılaşırsan da çözüm bulursan burada cevabını bekliyor olacağım

abdullahx
998 gün önce

İki gündür çıkan güncelleme uyarısını es geçiyordum, bakayım bende de aynı hata oluşursa güncelleme sonrası nasıl düzeltileceğini de bulabilirsem yazarım buraya.