v2.5.2
Giriş yap

Monitör tavsiyesi siz ne kullanıyorsunuz

kartal
414 defa görüntülendi ve 3 kişi tarafından değerlendirildi

Monitör almayı düşünüyorum
Bu markanın profesyonel serisi var
en önemli fark renk doğruluğu sırf bu yüzden fazla harcanırmı kodlama için.

viewsonic vp2758
2560 1440 px
Ipc panel
144 hz
104 ppi

Sizin tavsiyeni ne olur.

Cevap yaz
Cevaplar (3)
ilyasbilgihan
1008 gün önce

Kullanmıyorum ancak kâğıt üstündeki özellikleri ve fiyatına bakılınca rakipsiz olarak gördüğüm Monster Aryond A32 V1.1'e bir göz atmanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi kullanmıyorum fakat arada bu tarz teknolojik aletleri araştırmayı seven birisiyim. "Alacak olsam bunu alırdım" listemdeki aletlerden bir tanesi. Malzeme kalitesi, garantisi, teknik servisi konusunda bir bilgim yok. Bu tarz bilgileri de öğrenip göz önüne alarak bir tercih yapabilirsin. Şimdiden iyi günlerde kullanman dileğiyle.

reqres
1010 gün önce

Kodlama işine CRT tipi bir monitörde başlayan birisi olarak amaç sadece kod yazmaksa günümüz şartlarında 24" 1080p 60hz bir monitör rahat iş görür. Ama arada oyun vs de oynuyorum dersen yüksek yenileme oranı isteyebilirsin. Ya da tasarım işlerinede giricem diyorsan renk doğruluğu vs için IPS panel tercih etmelisin.

Bilgisayarı %80-90 kod yazmak için kullanacaksan pivot monitör her zaman güzel oluyor.

tayfunerbilen
1010 gün önce

kodlama yaparken çok renklerin bir önemi yok, bir grafiker ya da videocu falan değilsen bence çok takılma, elbette doğru renkleri gösteren bir monitör güzel olur ama illa birebir mükemmel gösteren bir monitöre gerek yok.
eskiden kullandığım bir monitör vardı fena değil tavsiye ederim: BenQ XR3501 35"