v2.5.2
Giriş yap

Oyun entegreli web script geliştirmek istiyorum.

resulgunaydin
632 defa görüntülendi ve 1 kişi tarafından değerlendirildi

Merhaba arkadaşlar. İngilizcem iyi olmadığı için aramaka olduğum bir şeyi bulamıyorum. Kendimi PHP'te geliştirmek istiyorum. Fakat geliştirirken arkamda proje bırakmak istiyorum. Hem işime yarayacak hem de kendimi iyi geliştireceğine inandığım bir Web Script kodlamak istiyorum. Bu web scriprt örneğin bir oyun olur mesela Minecraft. Bu oyun ile uyumlu oyuncu verilerini çekeceğim bir script olacak. Tema Sistemli olacak. Böyle bir kaynak arıyorum. Kendim baştan sona bu kaynağı takip ederek böyle bir proje geliştirmek istiyorum. Yardımcı olacak, yol göstercek arkadaşlar var mıdır acaba? Tabi ki asıl isteğim Bir Blog Script projesi gibi Tayfun abinin böyle bir seri hazırlaması (illa ki oyun entegreli olmasına gerek yok tabi ki). Katılda toplulukta da yazmıştım ama işleri var galiba. Neyse arkadaşlar yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden.

Cevap yaz
Cevaplar (4)
venloress
1145 gün önce

Bir oyunla bağlantılı webscript yapabilmek için oyun üzerinde webscriptle iletişim kuracak kodların olması gerekiyor. Örnek olarak minecraftta eklentiler vardır. Minecrafttaki websender eklentisi ile siteyle bağlantı kurup oyunu yönetebiliyorsun.
Böyle bir video veya eğitim bulman kolay olmayabilir youtube üzerindekiler eski php sürümlerini kullanıyor ve gelişmiş düzeyde değildir. Şuana kadar yapılan örneklere bakıp kendi bilgilerinle yapman daha faydalı olur. Bir developer için en önemli şey sınırları zorlamak.

resulgunaydin
1146 gün önce

Arkadaşlar oyun ile bağlantılı olmasını örneğin istemiştim. Asıl isteğim baştan sona dosya yapıları ile kodları ile bir web script proje kaynağı istiyorum. Ücretli ücretsiz farketmez. Bir web script geliştirmek istiyorum yani.

samkofte
1146 gün önce

@qplot csgo
buradan bakabilirsin

qplot
1147 gün önce

bende cs-go entegrelı arıyorum bulursan banada haber verırmısın