v2.5.2
Giriş yap

Javasciprt ile domain değiştirme ?

yigit2780
601 defa görüntülendi

selamlar herkese benim sorum şu yigithanx.com domainine ben sahip değilim benim domaininim yigithanx.ml ama ben millete sitemi atrken yigithanx.com olarark atmak istiyorum tıkladıklarındad yigithanx.ml ye gitsin amacım bu bunuda javascript de yapabiliyoduk baya bi önce forumda çocuğun bitanesi bunu yapmayı becermilti ama konu silinmiş : ( bu javascripte nasıl yapabilirim ?

Cevap yaz
Cevaplar (8)
umutkorkmaz
1289 gün önce

Söylediğin şey normal şartlarda imkansızdan öte bi' durum. Tayfun hocamın dediği şekilde 1 yöntem daha var ancak o da sadece kendini kandırmak oluyor.

Senin istediğin şey eğer doğru tahmin ediyorsam, kendini biraz yanlış anlatmışsın gibi geliyor. <a href="yigithanx.ml">yigithanx.com</a> gibi bir şey istiyor olabilir misin? Bu kodun çıktısı şu şekilde olacaktır yigithanx.com

tayfunerbilen
1289 gün önce

ne yazık ki böyle bir durum söz konusu değil :) senin olmayan bir şeyi senin gibi gösteremezsin.
ha ben kendimi kandırmak istiyorum dersen host dosyasını düzenlersin, o zaman istersen google.com yazıp kendi sitene girersin hiç problem değil ama bir başkasına bunu yaptıramazsın :)

lirik
1289 gün önce

kardeşim sen yazılımı bırak git soğan doğra nekadar saçma bi kafa yapısı ya

erkin
1289 gün önce

böyle bi şeyi ne js ile nede başkabi dille yapabilirsin bunu yapabilmenin tek yolu o domainide satın alman gerekir

makifgokce
1289 gün önce

Subdomain olayını bilmiyorumda diğeri çok mantıksız eğer öyle bişey olsaydı herkes google.com u kendi sitesine yönlendirirdi :)

yigit2780
1289 gün önce

GÜNCEL

yigit2780
1289 gün önce

GÜNCEL

yigit2780
1289 gün önce

ama şimdi kafama takıldı o arkadaş galiba js code ile sub domaini kaldırmıştı sitesi normalde asdasda.asd.com buraya gifiyodu olardak gözükeceği halde asdasda.com olarak gözüküyodu ama tıklyınca asdasda.asd.com buraya gifiyodu