v2.5.2
Giriş yap

Session Sorunu

darkwob
376 defa görüntülendi

Merhabalar, Bir sanal pos entegrasyonu yaptım ve gayet güzel çalışıyor , ama kart formunda girilen verileri alıp mail olarak göndermem gerekiyor ödeme tutarı ve başarılı olup olmadığını, tutarı pos bana post ile veriyor ama forumda girilen verileri farklı bir sayfada gösterebilmek için session ataması yapmam gerekiyor bu yüzden bunu yaptım ama şöyle bir sorun ortaya çıktı gelen mail de yer almıyor bu sessionlar, ama bu sorun kart bilgilerini yanlış girdiğin de olmuyor çünkü beni pos'a yönlendirmiyor. yönlendirmeden sonra session siliniyor sanırsam ama silinmemesi gerekiyor çünkü bildiğim kadarıyla session tarayıcı kapanana kadar kalır, bunu da test ettim sessionla bir veri oluşturduğum ve web sitenin sekmesini kapatım session göstermek istediğin sayfaya girdiğim de session aldığım veriyi gördüm. bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek biri var mı ?

istek61
409 gün önce

ben yine benzer bir durumu session a oturum açtıgım yerde genel yol tanımı yaparak kurtardım.
bazen sorun sizin yazılımınızda degil server kısıtlamalarında oluyor. her zaman aklınızda bulunsun bi hostingle digeri birbirini tutmuyor. haliyle böyle ayarları bazen elle yapmak gerekiyor.

madem ödeme sistemi ile ilgili bilginiz var bende size birşey danışayım.
bu sanalposlar için bir makale okumuştum. bu sıradan hostinglerde ve ucuz SSL lerle çalışmıyorlarmış. bankalar güvenlik zafiyeti sebebiyle onay vermiyormuş.
bu tarz bi kıstas var mı ? hangi bankayla çalışıyorsunuz? api ve nasıl kullanıldığıyla ilgili banka bir makale yolluyor mu ?