v2.5.2
Giriş yap

Php Kaç Tane Resim Ekle Butonu Olmalı mı?

yazilimyolcusu
368 defa görüntülendi ve 1 kişi tarafından değerlendirildi

Merhabalar. Bir sorum olacaktı. 1. resimdeki büyük resim, 2. resimde eklettiğim resim. Yalnız benim, alttaki 4 alan için de resim ekletmem lazım. 2. resimde görüldüğü gibi 4 adet daha "file" butonu ekleyecek yer yok. Tasarım için uygun değil. Resimleri çoklu eklesem o 4 resmi nasıl o yerlere koyabilirim bilemedim. Bir de zaten çoklu ekleme işlemini yaptım ama veritabanına eklettiremedim. Ne yapmalı bu durumda bir akıl verebilir misiniz?
https://www.hizliresim.com/bsva4kg
https://www.hizliresim.com/f3rhzx7

yazilimyolcusu
483 gün önce

Merhabalar. Şöyle anlatayım. Bir formum var. Bu formda "ürün adı", "ürün özellikleri", "select-option alanı" vs. var. Ben çoklu resim eklemek istiyorum. Bunu da galiba şöyle yapmam lazım.
"resim1.jpg, şortlar, deniz kıyafetleri"
"resim2.jpg, şortlar, deniz kıyafetleri"
"resim3.jpg, şortlar, deniz kıyafetleri"
şeklinde yapmam lazım galiba. Burada değişen sadece resimler olacak. Veritabanına bu şekilde kaydedilecek. Ben başka bir şekilde nasıl olur bilemiyorum. Yazdıklarınızdan birincisini anladım ama ikincisinde "cascade" i anlayamadım. Sizce json formatında mı kaydetmeliyim. Daha önemlisi, formdan gelen çoklu resim ve o resme ait diğer input bilgilerini veritabanına kaydedemedim. Bir örnek varsa koyabilir misiniz?