v2.5.2
Giriş yap

Roblox oyunun web API'si ile kullanıcı arama yaptırma

resulgunaydin
508 defa görüntülendi

Merhaba arkadaşlar. Yapmam gereken ufak bi proje var fakat kaynak bulamadığım ya da beceremediğim için yapamıyorum.

Roblox oyunun web sitesi için geliştirilen API kullanılarak(yada başka şekilde) basit bir oyuna kayıtlı üyeleri arama alanı yapmam lazım. Aşağıdaki resimlerde gösterdiğim şekilde "ADD PAYOUT RECIPIENTS" butonuna tıklayınca acılan formdan aradığın kullanıcı adı aramasında kayıtlı bütün üyelerin cekilmesini istiyorum.

Dediğim alan burası.

Bi diğer önemli olay şu oyunda gruplar var. Mesela "Dag Grubu" diyelim bunun zaten bir ID'si falan vardır diye düşünüyorum. Aramada bu gruba ait üyelin yanında "Member" yazacak. O gruba ait olduğunu belirtmek için. Sadece bu gruba ait üyeler seçilebilecek.

Mesela / "AHMET, ADNAN(Members), ALI(Members)" / listesi çıktı. A yazınca bunlar çıktı arama da. ALI ile ADNAN bu sectiğimiz gruba dahil olsun. AHMET dahil değil. Ahmeti seçince gruptan değil diye hata verecek. Ali ve Adnan seçebilecek sadece.

Başarıyla gruba ait olanu seçtik kısaca. Bundan sonra görselde sağda paying out alanı var orada fake bi bakiye görünecek. Mesela / 300 bakiye vardı ve 20 yazdık inputa. 280 düşecek ve başarılı uyarısı verecek / temelde. Bakiyenin düşmesi falan tamamen fake. Görünürde olsa yeterli.

Sanki iş teklifi yazdığımın farkındayım ama API ile ilgili gerçekten bir şey bulamadım. Javascript'te o kadar iyi olmadığım için başa çıkamadım.

Bu arada Bu tasarım / elimde HTML olarak hazır şekilde var. / Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? Vakti olan bu tip API ler ile içli dışlı olan birisi. En azından yönlendirecek birisi olursa çok sevinirim.

Buralarda bekliyorum bir iyilik severin yazması için. Şimdiden / çok teşekkürler :) <3 /

resulgunaydin
702 gün önce

???