bir blogger açıp oraya yüklemeyi denedin mi?
@tayfunerbilen diğer yöntem olarak bahsettiğiniz array içinde döndürmenin yolunu da yazabilir misiniz?
bence de bu konuda bir sistem oturtulmalı.
Bu konuyu bende merak ediyorum. Tam bir uygulama videosu var mı?
paylaşılırsa bende faydalanırım. Bu soru için teşekkürler @umityatarkalkmaz
@qplot
>"...en azından 5 üyenin şikayet olarak işaretlediği soru yayından alınsın, son kararı siz vererek işleme katın..."
demek istediğim şuydu: en az 5 kişi rahatsız edici bulunca soru pasife alınır, son kararı @tayfunerbilen verir yayına alır ya da tamamen siler. ama sonuç olarak o müdahalede bulunana kadar rahatsız edici soru yayında görünmez.
bu durumu suistimal edip her şeyi şikayet edende ban yer bu kadar basit.
her soru için x hesap açıp tüm soruları yayından kaldırır tezin pek gerçekçi gelmedi, öyle bir durum zaten siteye saldırı olarak algılanır. başka ek güvenlik önlemleri alınır.
@tayfunerbilen, sorular bölümüne şikayet butonu eklenmesi şart.
siz gelip müdahale edene kadar rahatsız edici reklam, spam amaçlı açılan soru görünümlü konulara müdahale için gerekli.
en azından 5 üyenin şikayet olarak işaretlediği soru yayından alınsın, son kararı siz vererek işleme katın.
örnek konu: soru/2414-ilgili-sayfayi-yazmaniz-mumkunmu
escort sitesinin linki paylaşmak için açılmış ne dediği belli olmayan bir konu.
siz müdahale edene kadar yayında kalacak malesef.
update fonksiyonundaki
resimi => $resim olarak yaZmayı dene çünkü şuan da update'de de yeniden random isim veriyorsun.
ANASAYFA'da
Birlikte daha güçlüyüz başlığı altındaki bölümde sorun var.
Son etkinlikleri gösteren kısımda;
- Soru başlığı altında soruyu soranın nicki yer alıyor fakat sordu yazmıyor, cevapladı yazıyor.
Halbuki ordaki nickler soruyu sorana ait, cevaplayana ,değil. - İkincisi Javascript radyo player sorusu anonim sorulmuş ama orda soruyu soranın nicki açıkça görünüyor. Ayrıca bunda da sordu olarak değil cevapladı olarak yeralıyor.
merhaba,
resim için dosya yoluna $rand eklemişsiniz.
her defasında yeni random veri ile günceller.
update işlemine eğer resim boş ise güncelle derseniz, mevcut resim yolunuz değişmez.