ilk hücrene o zaman bir class verirsin ve onunda min-width değerini ayarlarsan onun altına düşmez zaten.
.min-w-100{
min-width:100px;
}
<body>
<table>
<tr>
<td class="min-w-100">2021-01-04</td><td>Başlık</td><td>Açıklama</td>
</tr>
<tr>
<td class="min-w-100">2021-01-02</td><td>Başlık 2</td><td>Açıklama 2</td>
</tr>
<tr>
<td class="min-w-100">2021-01-01</td><td>Başlık 3</td><td>Açıklama 3</td>
</tr>
</table>
</body>
her sene php öldü diye mevlidini yapıyorum sonra bakıyorum ki yerine gelen bir şey yok, ertesi gün iyiki doğdun partisine devam. insanlar öncelikle frontend tarafındaki frameworkleri php yerine koyuyorlar maalesef. backend tarafında php yerine koyabileceğin diller belli. jsp, asp, go, python ama hangisi php kadar rahat kullanılabilir, her işini yapabilir, bu kadar deneyimle birlikte destek verebilir? Öldürmeden önce başka bir aktör koysunlar.
iç içe döngü kullanmak zorunda kalıyorsan 3 farklı önerim olacak;
1) sorgularında join vb. ifadeler ile birden fazla tabloyu ilişkilendirmen
2) tablo yapını değiştirmen.
3) sabit birşeyler çektiğin tablon varsa onları tek seferde çekip array içine almak ve in_array kullanarak veya while gibi döngüler ile döngüyü array üzerinde döndürmen, böylece birçok sorgudan kurtulman.
Evet sorun nodejs tarafındaki kodlardaymış. POSTMAN üzerinden test verisi ile sorun çıkmıyordu, CURL ile gerçek veri kullanınca tabiki atlanan bir kaç eksiklik olduğunu gördüm. Örneğin dizin oluşturmada adımında, klasör adında "/" gelince hata veriyormuş haliyle. PM2 kullandığım için bir hata görünmüyordu ama .js dosyasını direk çalıştırınca hatayı gösterdi şükür :) Yani POSTMAN kodlarında bir hata yokmuş...
Böyle bir sitede ürünler böyle ayrı tablolara kaydedilmez zaten. Düzenleme yaptığında nereyi düzenleyeceksin. #aydinkeskin dediği gibi ürün tablona istediğin kadar sütun aç 0-1 mantığı ile hallet işini.
birden fazla sitede birebir aynı dosyaları kullanıyorsan ve bunları güncelliyorsan sürekli, zaten yapmaya çalıştığın şey mantıksız bir yaklaşım. Bu dosyaları tek bir yerde tutarsın, diğer sitelerden bu dosyaları o site üzerinden çağırırsın. Bir nevi CDN mantığı ile.
her şey için izin alman gerekiyor. En basiti google veya diğer arama motorlarının botlarına izin verdiğin zaman onlar senin siten üzerinden kullanıcıların bilgisini toplar. Genel olarak bir yapı mevcut zaten hukuki bir metin ile sayfanın altında bir yerde kullanıcıyı bezdirmeyecek, rahatsiz etmeyecek şekilde göstermen yeterli. Eğer izin durumuna göre bir işlem yapma niyetin yoksa o zaman "siteyi kullandığınızda şu şu çezerleri kabul etmiş sayılırsınız" diye bir uyarı çıkartman bile yeterli.
sadece php kullanacaksan session kullanırsın, yok jquery filan da olur dersen o zaman ajax ile de alabilirsin.
ne amaçla kullanacağına göre değişir. sleep fonksiyonunun bir işlevselliği yok bence. Yaptığın işlem eğer cpu & mysql kullanımını arttırıyorsa iç içe döngülerden vazgeçersin, yok eğer blok halinde (1000 er adet) işlem yapmam gerekiyor dersen de yine sorgunu değiştirmen gerekir, yada java async fonksiyonları kullanırsın. Dediğim gibi amaca göre çözüm üretmek daha mantıklı olur.
<?php
date_default_timezone_set('Europe/Istanbul');
$tarih=date("Ymd");
$json_url = "https://ebayi.tjk.org/s/d/program/".$tarih."/yarislar.json";
$json = file_get_contents($json_url);
$data = json_decode($json, TRUE);
echo "<pre>";
print_r($data);
echo "</pre>";