v2.5.2
Giriş yap

Header Include Css Sorunu

262efe
351 defa görüntülendi

Merhaba header sayfamı herhangi bir sayfama include ettiğimde header sayfamın css'leri bozuluyor/çalışmıyor, tasarım için bir uygulama kullandığım için css elemanlarının çakıştığını düşünüyorum eğer sorun buysa bunun bir çözümü var mıdır veya sorun ne olabilir?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Cevap yaz
Cevaplar (3)
munzevi
740 gün önce

ilk yanıtımda zaten bu olasılığı da açıkladım; iki seçenek var, birini ya silmen gerekiyor ya da etkilenen seçiçileri yeniden adlandırman gerekiyor.

262efe
740 gün önce

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi panelde 404'leri görüp düzelttim css biraz daha düzeldi ancak hala tam oturmadı, css'ler çakışıyor sonuna x eklediğimde sorun düzeliyor ancak bir css dosyam 20 bin satır koddan oluşuyor bunların hepsini nasıl düzeltebilirim.

munzevi
740 gün önce

muhtemelen göreceli adresden dolayı sorun yaşıyor olabilirsin ctrl+shift+c yaparak açılan panelde network kısmına gelip sayfayı yenile. 404 yazan dosyaları yeni sekmede açıp hangi adresten çağırmaya çalıştığını görebilirsin. sorun buysa ona göre dahil edilenleri tekrar düzenle. ama sorun dediğin gibi css komutlarının çakışması ise, ornek veriyorum 2 farklı css dosyası var, ikisinde de header ile alakalı komutlar mevcut. kullanmak istediğini bırakıp diğerini sileceksin veya kullanmak istediğini editörde açıp ctrl+h kısayolu ile .header'dan .custom-header gibi benzersiz bir seçiçi ile değiştireceksin. kısaca silmeyeceksen değiştirmen gereken seçiçileri belirleyip toplu olarak yeniden adlandır.